Me mbështetjen mediatike të Star Plus Tv në një mbrëmje gala që vjën për herë të parë në Shqipëri është kurorzuar mbrëmë në plazhin e Shëngjinit “Miss Intercontinental Albania 2018”. E padyshim siç shihet Shëngjini vërtëte u kthye në shtëpinë e vajzave më të bukuara nga e gjithë Shqipëria.

 

Përveç bukurisë së vajzave ajo që I dha një peshë ritmike këtij spektakli ishte edhe pjesëmarrja e këngëtarëve si Adelina Berisha, Sheila Haxhiraj, Fjolla Morina ,Stefan Marena etj. Pas një përzgjedhjeje të vështirë juria shpalli “Miss Intercontinental Albania 2018” bukuroshen nga Tirana Amela Kadiu.

 

Duke foluur për Star Plus fituesja e këtij trofeu e ka të vështirë të fsheh emocionet
Ndërsa për organizatorin e këtij eventi Emirjan Perdoda mbështetja mediatike e Star Plus ishte një vlerë që I dha një peshë profesionale këtij spektakli.

 

Koordinatorja e “Miss intercontinental Albania 2018” Denisa Maletaj shprehet se ishte një rrugëtim I vështirë por që Ia vlejti pasi vërtetë dhuroi spektakël dhe për herë të parë krijoi një atmosferë ndryshe për Shëngjinin dhe jo vetëm.

 

Amela Kadiu fituesja e “Miss intercontinental Albania 2018” do të perfaqësojë Shiperinë në “Miss Intercontinental” që do të mbahet në Argjentinë. Spektakli I “Miss Intercontinental Albania 2018” do të transmetohet ekskluzivisht për teleshkuesit e Star Plus në ditët në vijim.