Artizanët në Vau Dejës bashkë me bashkinë atje hapën një panair duke sjellë produktet e tyre vendase. Disa prej këtyre produkteve që janë bio tashmë po gjejnë edhe tregun përkatës. Disa prej artizanëve tregojnë se si gradualisht me bizneset familjare po zhvillohen dita-ditës

Kryetari i bashkisë Vau Dejës Mark Babani u shpreh se do të ketë një mbështetje maksimale për artizanët dhe zhvillimin e turizmit.

Panairi i artizanëve të Vau Dejësit u hap në kuadër të aktiviteteve festive për 3-vjetorin e shenjtërimit të Nënë Terezës.