Në Bashkinë Vau Dejës vëmëndja është përqëndruar tek investimet në infrastrukturë. Kryetari i Bashkisë Zef Hila,

ka inspektuar nga afër punimet që po kryhen në segmentin rrugorë nga rruga nacioanle drejt fshatit Plezhë ne njesine administrative Bushat.

Në një intervistë për mediat ai është shprehur se këto investime janë me buxhet 100% të Bashkisë Vau Dejës dhe vijnë kërkesa të vetë komunitetit të banorëve të këtyre zonave.

Një tjeter ndërhyrje po bëhet edhe në rrugën e varrezave të fshatit.
Kryetari i Bashkisë është takuar edhe me banorë të zonës të cilet e kanë falenderuar për këto investime, të cilët po kthehen në realitetet