Keshilli bashkiak i Vau Dejes ka miratuar projekt buxhetin per vitin 2019 .
Me shumice votash eshte miratuar gjithashtu dhe paketa fiskale si dhe hartimi i planit vendor te kesaj bashkie

Kryetari i komisionit te ekonomise Zef Vokri gjate fjales se tij tha se te ardhurat ne Bashkine Vau Dejes cdo vit e me shum kane njohur nje rritje te konsiderueshme.

Me tej gjate fjales se ti Kryetari i Bashkise Vau Dejes ,Zef Hila, u ndal te pika 6 e rendit te dites duke e quajtur si me te rendesishmen. Kryebashkiaku Hila tha se shume shpejt kjo qender rezidenciale do te kthehet ne qender ditore .

Gjithashtu sipas tij buxheti i vitit 2019 do te jete i fokusuar ne sherbim te qytetareve , investime ne arsim dhe shendetsi.

Gjatë kësaj mbledhje nuk ka pasur kundërshtime nga këshilltarët të cilët, i kanë hapur rrugë buxhetit të hartuar nga administrata e Bashkisë Vau Dejës.