Orët e para të mëngjesit të sotëm janë rikthyer radhët e gjata në pikat kufitare të Kapshticës dhe Kakavijës.

Në mbrëmjen e ditës së djeshme u vu re një boshatisje e Kapshticës, e cila është “mbipopulluar” sërish sot nga automjetet.

Ne 24 orët e fundit, në Kapshticë kanë hyrë 1356 dhe kanë dalë 4518 shtetas të huaj dhe shqiptarë. Pala jonë për momentin punon me 4 sportele në dalje dhe 1 në hyrje.