Një konflikt për pronën në Dibër mes dy vëllezërve Dakuci ka përfunduar në tragjedi.Konflikti me armë në Dibër, vëllai vret të vëllanë, nipin dhe veten.

Dy vellezerit qëlluan njëri- tjetrin, ka vdekur Kujtim Dakuci dhe i biri Floget Dakuci. Konflikti me armë mes Sali dhe Kujtim Dakuci ka nisur për një pronë. Sali Dakuci pasi vrau të vëllanë dhe nipin, vrau dhe veten.

Një prej të plagosurve ka ndërruar jetë në spital, tjetri rrugës.Policia dhe Prokurorët drejt vendngjarjes në fshatin Xibër.