Fundjava do ta gjeje administraten shteterore ne nivel qendror dhe lokal ne pune.E shtuna do te jete dite pune per te gjithe.Vendimi eshte marre sot nga Keshilli i Ministrave pasi do te zevendesohet data 27 nentor qe u la pushim per shkak te festave te 28-29 nentorit.