Një 52-vjeçar, ka lyer veten me benzinë dhe më pas i ka vënë flakën.
Ngjarja ka ndodhur në fshatin Babicë e Madhe.

Pas këstij akti, burri është dërguar për ndihmë më të specializuar mjekësore, në spitalin e Tiranës.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 24. 07. 2018, në fshatin “Babicë e Madhe”, shtetasi A. P., vjeç 52, është vetëdjegur me benzinë, në pjesë të ndryshme të trupit dhe është transportuar në spital në Tiranë. Neni 99 i Kodit Penal.