Komisoni i Pavarur i Kualifikimit, do të zhvillojë ditën e sotme seancën dëgjimore për gjyqtarin e Gjykatës së Apelit të Gjirokastrës, Enton Dhimitri, i cili është gjithashtu kandidat për KED.

Gjyqtari Dhimitri, do t’i nënshtrohet verifikimit për ligjshmërinë e pasurisë së tij, integriteti etik dhe profesional.

Trupa gjykuese për Dhimitrin përbëhet nga: Xhensila Pine, Genta Tafa dhe nga Pamela Qirko.