Kryeministri Edi Rama si për çdo mëngjes ka publikuar në rrjetin social të ‘Facebook’-ut një video nga punimet në rrugën kombëtare të Dibrës.

Rama shkruan se kjo rrugë ka qenë e shkatërruar prej dekadash, ndërsa i është nënshtruar rikonstruktimit.

“MIRËMËNGJES 😀 dhe me këtë tjetër provë të qartë të faktit se për ne Dibra nuk është vetëm Rruga e Arbërit, por edhe kjo rrugë kombëtare e shkatërruar prej dekadash, ju uroj një ditë të mbarë ”- thuhet në postimin e Ramës.