Vijon rreshqitja e dherave nga fshati Blinisht per ne drejtim te autostrades. Rreshqitja eshte e lehte e ndersa dherat tashme kane kapercyer ne rrugen e kombit.

Forca e masivit rrezikon nje hotel ne zone, e ndersa ka nisur pastrimi i materialeve pasi forca shtytese e dherave mund ta shembe ate.

Nga ana tjeter firma koncensionare po ben pastrimin e inerteve te rena ne rruge. Burimet thone se vete pronari i demtuar po ndihmon ne perforcimin e mjeteve per largimin e dherave ne rruge.

Nga ana tjeter Drejtori i ARRSH tha se rreshqitja eshte e lehte, dhe per fat te mire nuk kemi jete te humbura pervec demeve materiale.