Kryeministri Edi Rama ka uruar shqiptarët për Vitin e Ri 2019.

Në një mesazh të komunikuar live në ERTV, Rama tha se viti 2019 do të jetë një vit i mbushur plot me projekte dhe angazhime për shqiptarët.

“Do vijojmë me ritme të larta për infrastrukturën. më shumë punësim. Pas orës 12:00 do të hyjë në fuqi ceku i bebeve.

Këto janë 6 orët e fundit të kumarit në vend. Gëzuar të gjithëve në Shqipëri dhe Kosovë.”-tha Rama.