Rreth orës 03:45 në Domje të Tiranës, katër persona të maskuar kanë hyrë brenda ambienteve të një firme dhe kanë vjedhur nga kasaforta 480 euro dhe 21 mijë lekë.

Gjithashtu ata kanë marrë edhe në kabinën e rojes, duke marrë nga aty çelësat e një makine, e më pas janë mjetin tip BMW.

Policia e kryeqytetit ka nisur hetimet dhe ka marrë në pyetje edhe rojen e sigurimit A.Elezaj, për rrethanat e vjedhjes.