Policia dhe zjarrfikesja po nderhyjne per te hapur vetraten e ballkonit te nje banese ne lagjen ” Perash”.

Gruaja e shtepise kishte 10 dite qe ishte tek djali i saj ne Itali dhe nuk kishte arritur qe te komunikonte me burrin e saj.

Ajo ka ardhur nga Italia sepse burri nuk i pergjigjej dhe ka kerkuar ndihmen e policise.

Pasi kane shperthyer deren kryefamiljari  Pashko Pojata, 60 vjeç, eshte gjetur i vdekur.