Ditët e fundit jemi hasur me një mot te paqëndrueshëm dhe të pazakontë për sezonin. Këto janë pamjet e marra mbrëmë në pedonalet e qytetit të Shkodrës, ku vërtetë të duket si një vjeshtë e vogël në mes të verës.

 

Qytetarët shprehen se asnjëherë nuk ka ndodhur që në stinën e verës temperaturat të jetë kaq të ulëta, madje ata thonë se të duket sikur po vjen stina e dimrit.

 

Zbritja e menjëhershme e temperaturave është bërë pengesë dhe për turizmin, plazhistet nuk kanë mundur të shijojnë asnjë ditë për shkak të këtyre kushteve atmosferike.