Këtë të shtunë në pallatin e sportit “Asllan Rusi” në Tiranë është zhvilluar kampionati kombëtarë në kategorinë e fëmijëve mosha 6-11 vjeç në disiplinën e taekwondo.

 

Në këtë kampionat morën pjesë 21 sportistë por që fitues si kampion janë shpallur ekipi I Vllaznia Taekwondo. Pavarësisht se rivaliteti ka qenë I madh ndërmjet konkurentëve por performance e ekipit të Vllaznisë në taekwondo ka bërë që të arrijnë edhe të dalin edhe fitues të këtij aktiviteti kombëtarë.

Ekipi I Vllaznisë në taekwondo njeh sukese të njëpasnjëshme në të gjitha moshat që e praktikojnë këtë sport duke arritur të shpallen fitues dhe kampion në organizime të ndryshme si brenda dhe jashtë vendit.

 

Trajneri I Vllaznisë në taekwondo Eljon Puka duket se përveç pasionit të tij po realizon një punë të shkëlqyer me sportistët e tij edhe pse mbështetja nga institucionet është inegzistente.

 

PUBLICITET