Ademi : “Kemi punuar me kapacitet te plote dhe jo vetem ne qytet por dhe ne njesite administrative.

Vazhdohet te punohet edhe ne akset me te veshtira dhe me te rrezikshme.Para tre vitesh kemia patur zero mjete borepastruese , tani kemi 12 te tilla vetem ne qytetin e Shkodres”.

Ademi u ka bere thirrje qytetareve te jene bashkepunues dhe te pastrojne territorin perpara bizneseve apo banesave te tyre.

Pavaresisht intensitetit t reshjeve , te gjitha rruget kryesore te qytetit jane mbajtur te hapura ,ka theksuar Ademi .