Voltana Ademi, Kryetarja e Bashkisë Shkodër ka qene e ftuar ne emisionin tonight në ekranin e Star Plus. Perballe gazetarit Erzen koperaj, kryebashkiakja Ademi ka folur për një sëre projektesh qe jane gati në bashkinë Shkodër, por edhe marredheniet me qeverine Rama 2.

Sa i takon investimeve qe po kryhen ne bashkinë Shkodër, Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi u shpreh se gjithcka po behet po realizohet me fondet e Bashkisë Shkodër, ku po rikonstruktohen segmente rrugore, ndricimi ne njesite administrative por edhe procesi i pastrimit.

Tonight vjen cdo të martë në ekranin e Star Plus, me tema te ndryshme te aktualitetit, me te ftuar dhe analiza duke qene prane teleshikuesve, sepse Star Plus eshte televizion juaj.