Në vazhdën e aktiviteteve në kuadër të javës së familjes, Kryetarja e bashkisë Shkodër ka zgjedhur një takim të vecantë me të moshuarit.

Një takim me këtë brez që thotë shumë për familjen, për sfidat dhe veshtiresite qe nje familje mund të përballoje. Kryetarja Ademi, eshte ndalur tek ky takim duke e cilesuar sin je fillim të takimeve qe vete ajo do të zhvilloje me kete brez që ka kontribuar kaq shumë për familjen shkodrane.

Vete te ftuarit kane vleresuar familjen si baza e gjithckaje. Keto aktivitete janë një mesazh për të gjithë brezat, sesi familja shkodrane eshte nje symbol I cmueshem I te gjithe brezave ne kete qytet.