Njësia Speciale RENEA ka rrethuar disa lagje te qytetit te Shkodres.

Burimet bëjnë me dije se snajpera dhe makina të blinduara ndodhen në keto lagje për të bërë kontrolle pas vrasjeve të njëpasnjëshme që kanë ndodhur.

Ne 2 muajt e fundit, ne Shkoder kane ndodhur 6 vrasje dhe 2 persona jane zhdukur.

Kontrolle nga ana e policise jane kryer edhe ne qytete te tjera te Shqiperise si ne Vlore, Tirane, Elbasan etj.