Krimet që po trondisin metropolin verior kanë ngjallur frikë dhe reagim tek qytetarët shkodranë të cilët kërkojnë që forca e ligjit të jetë goditëse përballë krimit i cili sipas tyre po merr përmasa të jashëtakonshme.

Ata shprehen se Shkodra nuk e meriton një gjë të tillë.

Një ish punonjës policie në kohën e diktaturës krahason peridudhën a atëhershme me të sotmen, duke thënë se shkalla e zbulueshmërisë nga policia atëherë ka qënë më e lartë.

Ka ardhur koha që qytetarët e Shkodrës të reagojnë përballë nngjarjeve të tilla ndërkohë që policia të jetë më profesionale në parandalimin e ngjarjeve dhe zbulueshmërinë e tyre me qëllim që të sjellë sigurinë publike për qyterarët e vet