Një grua, e cila dyshohet se ishte shkaktare e një vatre zjarri në Lushnje ka pirë fotoksinë dhe ka vdekur.

Ajo është Dallandyshe Blliku, 55 vjeç dhe sipas bashkëshortit të saj është vetëhelmuar pak para se policia t’i shkonte në shtëpi për t’i marrë deklaratën.

Ngjarja ka ndodhur në periferi të Lushnjes dhe sipas të dhënave të para, gruaja i kishte vënë zjarrin plehrave në oborrin e saj.

Por pikërisht kjo vatër për shkak të erës, flakët vazhduan 24 orë dhe deri tani janë djegur më shumë se 20 hektarë ullishte.