Në një takim me shefat e policisë kriminale të 12 shteteve evropiane, ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, ka deklaruar se policia shqiptare ka goditur një sërë grupesh kriminale në vend.

Xhafaj ka theksuar se problem mbetet trafikimi i armëve dhe qenieve njerëzore.

Qeveria, po shqyrton gjithashtu mundësinë e trajtimit financiar shtesë për këto strukturë që janë në vijën e parë të luftës kundër krimit të organizuar,” tha Xhafaj.