Zbulohet lista e kandidateve per Keshillin Bashkiak te PS Shkoder.

Ne kete liste nga ajo e kater viteve me perpara ka ndryshime te konsiderueshme.

Megjithate , ne listen e ketij mandati nuk mungojne dhe keshilltare te PS ne mandatin e kaluar , te cilet kane qene aktive ne mbledhjet e Keshillit Bashkiak Shkoder, ndonese ne opozite.