Shoqata e ish të përndjekurve ne Shkoder denon mungesen e transparences dhe burokracite qe detyrojne kete shtrese te sorollaten disa here prane qendres për të marrë dëmshpërblimin

Duke qënë se në Shkodër jane rreth 3 mije ish te burgosur dhe 600 te pushkatuar, Drangu shprehet se në këtë qark duhet te jene rreth 1 mije trashigimtare qe duhet te marrin kestin e trete

Shoqata e ish te perndjekurve ve ne dyshim nese ministria ka fond per dhenjen e demshperblimeve, apo jane thjesht deklarata mediatike.

Me heret qeveria hqiptare tha se ne Qershor ish te perndjekurit dhe trashëgimtaret e tyre do te marrin te gjitha kestet qe u takojne