Presidenti aktual, shkodrani Leonard Lulaj që do të kërkoj një mandat tëri në krye të kësaj Federate si dhe Skerdjan Vila.

Ky i fundit është diplomuar në Universitetin e Sporteve Tiranë dhe është i çertifikuar si psikoterapist.

Po ashtu, do të zhvillohen edhe zgjedhjet për Komitetin Drejtues të kësaj Federate. Në listën e garuesve për këtë Komitet janë 11 emra.

Bëhet fjalë për Beniamin Naku, Adriatik Meta, Enkelejda Olldashi, Edmond Angoni, Gëzim Monopati, Polikseni Gorishti, Valbona Selimllari,Fatbardha Shtrepi, Natasha Kotorri, Erida Kokonozi dhe Ermir Hoxha.

Këta kandidatë do të luftojnë për të zënë një vedn në 6 anëtarët e Komitetit të ri Drejtues të gjimnastikës shqiptare. Ato, bashkë mepresidentin e ri do të drejtojnë këtë Federatë në katër vitet e ardhshme.