Puka dhe Fushe Arrëzi kane qene ndalesat e radhës së takimeve organizative për mbeshtetje masive të ndaj Partisë Demokratike, nga Partia Agrare Ambjentaliste.

Ne takime te ngushta me strukturat e kesaj force politike, Kryetari i PAA ne Qarkun e Shkodrës Mark molla është shprehur se votat e agrarëve janë partinë demokratike, ne kete aleanca të madhe e cila synon fitoren e thellë në zgjedhjet e 25 Qershorit. I pranishem ne takimet e PAA ka qene edhe kandidati i PD ne Shkodër, Nard Ndoka i cili ka vleresuar frymen e te gjithe shqiptareve per fitore masive ne 25 Qershor.

PAA ka zhvilluar takime me te gjitha strukturat e saj ne te gjithe qarkun duke percjelle mesazhin e qarte, qe opozita e bashkuar eshte e vetmja alternative qe i ofrohet shqiptareve ne zgjedhjet e 25 Qershorit.