Në aeroportin e Malit të Zi është shënuar një incident ku një punonjës i doganës ka ndërhyrë në kohën kur një shqiptar i Tuzit Sead Nikaj i ardhur nga Amerika për të votuar ka bërë simbolin e shqiponjës .

Ky veprim racist i doganierit malazez ka bërtë gjiron në rrjetet sociale duke u kthyer në një video virale

Një ditë pas kësaj ngjarje Seand Nikaj protagonist i kësaj video i cili ra pre e një dhune verbale raciste ka reaguar për mediat.

Më tej Senad Nikaj shprehet se votimet janë duke shkuar qetë dhe është i bindur se shqiptarët do ta fitojnë Komunën e Tuzit