Mesohet se 60 azilantë që ndodheshin në qendrën e pritjes në Paskuqan janë zhdukur pa lënë asnjë gjurmë.Azilantët janë larguar nga qendra dhe nuk janë kthyer më.

Menjëherë është dhënë alarmi për ta, por ende nuk ka asnjë informacion.
Nga ana tjetër, policia deri më tani ka fshehur këtë ngjarje të rëndë duke mos dhënë asnjë lloj informacioni

Azilantët që janë zhdukur janë të kombësive të ndryshme, si muxhahedinë, sirianë, irakianë, kurdë.Ende nuk ka të dhëna se ku mund të jenë ata.