Transferimi i qendres keshillimore te gruas dhe femijes 0-1 vjec nga qendra e qyteti te Lezhe ne periferi ka patur kundershti te shumta si nga ana e pacienteve ashtu edhe perfaqesuseve te PD ne Lezhe.

Drejtorja e Shendetit Publik ne Lezhe Zoje Zefaj sqaron opinionin publik ne lidhje me shqetesimin e ngritur ne media mbi transferimin e kesa qendres.

Zefaj thekson faktin se kjo behet per kushte me te mira dhe sherbim me cilesor per stafin mjeksor dhe pacientet.

Problemin e largesise e pranon edhe Zefaj por shton se hapesira e qendres se re eshte e bollshme dhe me parking, cka eshte nje lehtesi me e madhe.

Transferimi i qendres ngjalli jo pak kundershtime kryesisht nga grate shtatzena si shkak i largesise sidomos ne kushtet e temperaturave te larta gjate veres e ne dimer i shiut dhe temperaturave nen zero.