Një zjarr masiv ka përfshirë ullishtat fshatin Zues në malin e Taraboshit, ndërsa  rrezikon banesat.

Institucionet lokale kërkojnë ndihmë nga Tirana për të ndërhyrë për të shuar zjarrin që është shumë afër banesave

 

Burimet nga vendi i ngjarjes bëjnë me dijet se zjarri ka rënë në ullishtat e fshatit Zues, të Njësisë Administrative Ana e Malit.

Të njëjtat burime thonë se nga zjarri që po përhapet me shpejtësi rrezikohen disa banesa, ndërsa kërkohet ndihma e zjarrfikësve dhe institucioneve përgjegjëse.