FOTO ILUSTRUESE

Raportohet per nje zjarr ne fshatin Ças te Velipojes.

Nga zjarri mesohet se nuk rrezikohen banesat por rrezikohet zona e mbrojtur.

Nuk dihen akoma shkaqet e renies se zjarrit por punonjesit e ADZM dhe zjarrefikesja po punojne per shuarjen e flakeve.

Vijon…