Një vatër zjarri ka shpërthyer pasditen e sotme në ambientet e brendshme të Universitetit Politeknik të Tiranës.

Flakët kanë përfshirë ambientet e poshtme të ndërtesës në Sheshin Nënë Tereza.

Fatmirësisht askush nuk është lënduar dhe falë ndërhyrjes së zjarrfikësve vatra e zjarrit është fikur. Burimet bëjnë të ditur nga zjarri ka përfshirë fillimisht një derë të vjetër druri.

Policia ka nisur puna hetimet për të zbuluar shkakun e zjarrit.

PUBLICITET