Zjarr ne Ishull Lezhe. Zjarri rreth ores 15.30 ne afersi te shkolles se mesme Ishull Lezhe.

Zjarri ka rene ne nje zone me shkurre dhe kallamishte por zjarrefiksja ka vonuar per te mberritur ne vendin e ngjarjes .

Ne afersi te vatres se zjarrit ndodhen edhe banesa dhe biznese te cilat jane te rrezikuar nga zjarri.