Një kodër afër Ujit të Ftohtë në Tepelenë është përfshirë këtë të martë nga zjarri.

Deri më tani janë djegur 5 ha kullotë dhe disa pemë frutore si dardhë, arra dhe lisa.

Ende nuk dihen shkaqet e rënies së zjarrit, por mësohet se po punohet për shuarjen e flakëve.