Një zjarr ka rënë në parkun kombëtar të Thethit pasditen e së mërkures menjëherë Agjencia e Zonave të mbrojtura Shkodër me inspektorët kanë ndërhyrë për shuarjen e flakëve.

Siç mësohet vlerësimit të situatës në terren inspektorët e agjensisë së zonave të mbrojtura kanë ndërhyrë duke vënë nën kontroll flakët të cilat momentalisht janë neutralizuar .

Ndërhyrja ka qënë e vështirë për shkak të terrenit shkëmbor dhe të rrezikshëm.
paraprakisht dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme.