Tonight ka nisur sezonin e ri në ekranin e Star Plus.

Teme e kesaj jave kane qene zjarret, nje nga fenomenet me te cilat Shkodra u godit gjate kesaj vere. Ekperte te mjedisit, dhe drejtues te institucioneve kane analizuar ate cfare ndodhi, por edhe ate cfare duhet bere per te ardhmen.

Tonight rikthehet cdo te marte ne ekranin e star plus, me te ftuar, analiza dhe komente ne lidhje me cesthejt e politieks dhe aktualitetit ne Shkoder dhem e gjere.