Një zjarr ka rënë në zonën e Qafë Mollës në Mirditë. Sipas banorëve të zonës flakët kanë përfshirë një masiv me shkurre.

Deri tani raportohet se janë djegur 3 hektarë me shkurre.
Zjarri ndodhet larg banesave, por favorizohet nga era e fortë.

Forcat zjarrfikëse kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.