Rreth ores 1:00 pas mesnate nje zjarr ka perfshire malin e Taraboshit ne Shkoder. Nje siperfaqe e konsiderueshme edhte djegur duke shkaktuar deme ne mjedis.

Nderkohe gjate gjithe nates kane rrezikuar teper disa subjekte dhe shtepi banimi te cilat fale nderhyrjes se zjarrefikesve dhe gjithe instancave te tjera bashke me disa banore eshte arritur qe zjarri te izolohet duke shpetuar subjektet dhe shtepite.

Ajo qe dyshohet eshte se ky zjarr mund te jete i qellimshem dhe po hetohet per te gjetur autoret e mundshem te zjarrvenies.