Një zjarr i fuqishëm ka djegur rreth 5 ha kullotë dhe 130 mijë rrënjë ullinj në Livadhja të bashkisë Finiq.

Raportohet se zjarri ka rënë si pasojë e shkëputjes së një kabulli elektrik. Nga zjarri janë rrezikuar edhe 5 banesa, por pa pësuar dëmtime pasi është shuar nga ndërhyrjet e zjarrëfikseve.

Zjarri është fikur pas disa orësh nga 30 forca zjarrfikëse dhe ndërhyrja e policisë.

PUBLICITET