PROTESTAVE TË MJEKËVE TË ZHVILLUARA NË DISA QYTETE TË SHQIPËRISË PËR TË DËNUAR DHUNËN NDAJ BLUZAVE TË BARDHA I ËSHTË BASHKUAR EDHE ZËVENDËS MINISTRJA E SHËNDETËSISË MIRA RACAKOLLI.

DUKE FOLUR PËR MEDIAT ZËVENDËSMINISTRJA PRANOI SE KA EDHE MJEK TË KORRUPTUAR QË NJOLLOSIN TË TJERËT POR SIDO QË TË JETË SIPAS SAJ DHUNA NUK ËSHTË NJË ZGJIDHJE DHE DUHET DËNUAR KUSHDO QË GODET BLUZAT E BARDHA.