1 javë më parë këto imazhe tronditen qytetin e Shkodrës. Ora 10 e 20 minuta, është ngulitur në memorien e qytetarëve te Shkodrës, të mbarë opinionit në vend. Ishte shperthimi qe pervec 8 personave te plagosur, fatmiresisht sot pa asnje rrezik per jeten, solli imazhe qe I ngjanin pamjeve te filmave, dhe jot e nje realiteti qe per Shkodren, eshte ngjarja me e rende e ketij viti.

Por ku ndodhet sot drejtesia per zbardhjen e kesaj ngjajre. As me pak e as me shume sesa nje hetim I cili ka ngelur ne vend numero, me nje person te evidentuar ne kamerat e sigurise I cili ka venosur edhe lenden plasese ne motorciklen prane automjetit tip foristrade ne lagjen Partizani, nje person qe nuk dihet se nga eshte larguar dhe me asnje person te dyshuar nga policia e shkodres.

Pervec personave te shoqeruar nga blute e Shkodres ne diten e pare te atentatit asnje veprim I metejshem I policise se Shkodres, e duke e lene kete ngjarje sin je enigme e pazgjidhur, fati I se ciles nuk dihet se kur do te zbardhet nga organet e policise dhe drejtesise!