KRYESOJNË LINJAT URBANE, PASON TRANSPORTI INTERURBAN I UDHËTARËVE
Nje ne cdo 5 mjete te transportit te udhetareve ne linjat urbane apo interurbane ne Shkoder, eshte I palicensuar

.Kete e konfirmon vete shefi I Kontrollit Rrugor ne ne Drejtorine e Sherbimit te Transportit Rrugor ne Shkoder, Elis Dani.I pyetur se cili institucion e ka komptenece monitorimin e zbatimit te ligjit nga mjetet e transportit te udhetareve .Dani tregon edhe ndeshkimet qe parashikon ligji per drejtuesit e mjeteve te transportit te udhetareve pa license qe jane kryesisht furgone te linjave Shkoder-Tirane, Shkoder-Velipoje, Shkoder-Koplik, por edhe linja te tjera nga qyteti drejt fshatrave te rrethit Shkoder.Sipas Danit, sanksionet ligjore fillloje me gjobat nga 5 mije deri ne 1 milione leke te vjetra gjobe, dhe  shkojne deri ne heqjen e lejes se qarkullimit per nje periudhe 3-mujore.KRYESOJNË LINJAT URBANE, PASON TRANSPORTI INTERURBAN I UDHËTARËVE
Nje ne cdo 5 mjete te transportit te udhetareve ne linjat urbane apo interurbane ne Shkoder, eshte I palicensuar.Kete e konfirmon vete shefi I Kontrollit Rrugor ne ne Drejtorine e Sherbimit te Transportit Rrugor ne Shkoder, Elis Dani.I pyetur se cili institucion e ka komptenece monitorimin e zbatimit te ligjit nga mjetet e transportit te udhetareve .Dani tregon edhe ndeshkimet qe parashikon ligji per drejtuesit e mjeteve te transportit te udhetareve pa license qe jane kryesisht furgone te linjave Shkoder-Tirane, Shkoder-Velipoje, Shkoder-Koplik, por edhe linja te tjera nga qyteti drejt fshatrave te rrethit Shkoder.Sipas Danit, sanksionet ligjore fillloje me gjobat nga 5 mije deri ne 1 milione leke te vjetra gjobe, dhe  shkojne deri ne heqjen e lejes se qarkullimit per nje periudhe 3-mujore.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/6a9uLNB7664?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKANABIS, OPERACIONI NË DITËN E 8-të
Artikulli tjetërTË PRISHEN NDËRTIMET PA LEJE