LOHJA: BASHKIA SHKODËR MBËSHTET ARTIZANATIN DHE E PROMOVON ATË. Ne diten e artizanatit Bashkia e Shkodres ka organizuar nje sere aktivitetesh ne pedonalen “Kole Idromeno” ne qytetin e Shkodres njekohesisht edhe panairet me prodhimet e vendit te cilat jane kthyer ne nje tradite.

Bashkia e Shkodres po mbeshtet artizanatin dhe po u jep mundesi artizaneve per te promovuar prodhimet e tyre. Prodhimet bio dhe te artizanatit shqiptar prej vitesh po promovohen ne panairet e shumta qe realizohen ne qender te qytetit nga Bashkia Shkoder me qellim perhapjen e ketyre prodhimeve brenda dhe jashte vendit.