TË FTUAR NË STUDIO, NISMËTARE DHE DREJTUES 

Artikulli paraprakKARTA E SHËNDETIT, RADHË TË GJATË PËR TA PËRFITUAR
Artikulli tjetër“JONUS EMRE” ORGANIZON: “PËRKUJTIMI I MEVLANËS”