1000 pako ushqimore po shperndahen nga kisha ungjillore “Shpresë për Shkodrën” për familjet në nevojë të bashkisë Shkodër. Pastori Koli Puka tregon se ky donacion vjen në kuadër të festës së Krishtlindjes për të gjitha familjet me probleme sociale dhe ekonomike.
Realiteti I këtyre familjeve është shumë I vështirë tregon pastori Koli Puka, ndërsa kërkon që institucionet të angazhohen për përkrahjen e familjeve në vështirësi.

Ai ka edhe një urim për festën e Krishtlindjes dhe vitit të ri.

Shprëndajra e pakove ushqimore po bëhet përmes bashkëpunimit me drejtorinë e shërbimit social në bashkinë Shkodër, ndërsa procesi do të zgjasë deri sa të shpërndahet edhe pakoja e fundit me ushqime.

Artikulli paraprakBERISHA: MË 27 DHJETOR PËRPARA GJYKATËS SË LARTË, KU RAMA KA POROSITUR EKZEKUTIMIN E IDENTITETIT TONË
Artikulli tjetërFA FUSHATË SENSIBILIZUESE NË LEZHË