9:00 – LIDHJE DIREKTE ME BASHKINE SHKODËR

9:02 – SHKODËR ,SIMBOLIKISHT NGRIHET FLAMURI PARA BASHKISË 

9:20 – VOLTANA ADEMI ,KJO NJË DITE E VEÇANTE PËR NE 

9:44 – AUTORITETET VENDORE, HOMAZHE PRANË LUIGJ GURAKUQIT

10:00 – FESTA E PAVARSISE RAMA DHE NISHANI NE VLORE 

10:06 – AUTORITETET FETARE DHE VENDORE NE RRMAJ 

10:16 – 28 NËNTORI, HOMAZHE PRANË VARREZAVE TE DËSHMORËVE

18:00 – GËZUAR SHQIPËRI ,KONCERT NË KATEDRALE

20:00 –  SHKODER,SPEKTAKLI I FISHEKZJARREVE PER PAVARSINE

[iframe width=”100%” height=”340″ src=”http://cdn.livestream.com/embed/starplustvshkoder?layout=4&color=0xed1c24&autoPlay=false&mute=false&iconColorOver=0xffffff&iconColor=0xffd2d5&allowchat=true&height=340&width=560″ style=”border:0;outline:0″ frameborder=”0″ scrolling=”no” ]

Watch live streaming video from starplustvshkoder at livestream.com