CENAJ:NUMEROHEN KUTITE E LAGJES”DANIEL MATLIJA”

Artikulli paraprak12:20 -KZAZ NR 1 DHE 5 ENDE SKA FILLUAR NUMERIMI
Artikulli tjetër12:30-MALESI E MADHE ENDE SKA FILLUAR NUMERIMI