Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke uruar një ditë të mbarë ndjekësve të tij në Facebook me një lajm shumë të mirë.Rama ka postuar një video nga ndezja e furrës së re të Uzinës së Ferrokramit në Burrel, uzinë në të cilën priten të punosohen 120 punonjës me pagë 650 USD.

 

“Mirëmëngjes , dhe me këto sekonda të sapondezjes së furrës së re të Uzinës së Ferrokromit në Burrel, ku falë një investimi prej 9 milionë euro do të rritet kapaciteti përpunues i kromit në vend e do të punësohen edhe 120 punonjës më shumë me një pagë mesatare 650 usd, ju uroj një ditë të mbarë”- shkruan Rama në Facebook