MASSAFRA: DITA E ZGJIMIT TË NDËRGJEGJËS PËR TË NDIHMUAR NJËRI-TJETRIN.Caritasi Dioqezan Shkoder-Pult ka vite qe i eshte gjendur prane popullsise se dioqezes duke vene ne dispozicion gjithcka qe merr nga bamiresia.

Prandaj kete 14 dhjetor ne diten e caritasit, vullnetaret mblodhen ndihma nga besimtaret pas meshes dhe pas predikimit per ndarjen e gezimit me njeri-tjetrin.Puna e Caritasit eshte bazuar gjithmone mbi parimet drejtuese te udhezuara nga Mons. Angelo Massafra sipas te cilave shqiptari duhet te ndihmoje shqiptarin, te jete i meshirshem dhe ai qe eshte i varfer te ndihmoje ate qe eshte edhe me i varfer, per keto arsye dita e Caritasit nuk eshte thjesht mbledhje e te ardhura financiare por sensibilizim i komunitetit per te ndihmuar ate qe ka nevoje.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/CxQjMAnX8Xk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLUNACEK: PESËSHJA E BE-SË TË NJOHË KOSOVËN
Artikulli tjetërAMULI E GRIMA, OPTIMISTË PËR TË ARDHMEN E VLLAZNISË